zijn wie je bent
groeien in je talent

OverblijfregelingBetalen

Kinderen kunnen tussen de middag op school overblijven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00-13.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag wordt de groep verdeeld in vieren; de kinderen van groep 1, groep 2, groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8 zitten dan apart. Dit alles gebeurt onder toezicht van een vaste groep ouders/verzorgers.

Een leerling die overblijft, moet vr 8.30 uur op school per e-mail worden aangemeld (of afgemeld als het overblijven niet doorgaat) bij Corine van der Nat: corine.vd.nat@morgenster-sleeuwijk.nl.

 

Voor het overblijven wordt een vergoeding gevraagd van 2,00 per keer. U kunt ook een kaart voor 12x of 24x kopen, 22,00 of 42,00. De betaling van deze kaarten regelt u per bank via rekeningnummer

NL82 RABO 0141 4492 17 t.n.v. overblijf Morgenster.
U moet bij de overschrijving de NAAM en de GROEP van uw kind vermelden.

Deze vorm van betaling is alleen bedoeld voor het kopen van kaarten 12 of 24 keer en niet voor eenmalige overblijfrondes.
Kaarten kunt u niet meer contant betalen!

Er wordt iedere dag vr 10 uur gekeken of er nieuwe kaarten gekocht zijn. Betalingen na 10.00 uur kunnen niet meer worden verwerkt op dezelfde dag. Kaarten bewaren we in een kaartenbak op school. Als de kaart vol is, wordt deze meegegeven met het kind, zodat u weet dat er weer betaald mag worden voor een nieuwe kaart.
 

 


 

Overblijven

Het overblijven op De Morgenster wordt nog steeds geregeld door een groep enthousiaste en betrokken overblijfmoeders. Vrijwel alle dagen verloopt het overblijven zonder problemen. Zodra er zich met n van de kinderen iets bijzonders voordoet, proberen de overblijfmoeders daar zelf een oplossing voor te bedenken. Lukt dat niet, dan koppelen ze het terug naar de groepsleerkracht of de cordinatoren van het overblijven. Gelukkig is dat zelden nodig.
Vanuit de schoolleiding is er voor de ouders nog wel een verzoek. Geeft u uw kind geen lollys mee naar school. Als kinderen na het eten naar buiten gaan en een lolly eten levert dat gevaarlijke situaties op. Beperkt u ook alstublieft de hoeveelheid snoep die u aan uw kind meegeeft als het moet overblijven. Natuurlijk mogen ze best een klein snoepje meenemen, maar hele zakken of rollen snoep is niet nodig en ook ongezond.
We rekenen op uw begrip en medewerking.

Juf Laurien van Oosten