05-06 Schoolvoetbal jongens 7/8 Tilburg

06-06-2019
Woensdag 5 juni was de districtfinale schoolvoetbal voor jongens groep 7/8. Dit toernooi vond plaats in Tilburg op het voetbalcomplex van Sarto.

De jongens waren voor aanvang nerveus. De eerste wedstrijd werd ook geflatteerd verloren met 3-1. Wij kregen ook onze kansen, maar het geluk was niet aan onze zijde. De tweede wedstrijd ging het gelukkig een stuk beter. Deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen. Ook de derde wedstrijd in de poule werd gewonnen. In de laatste poulewedstrijd was een gelijkspel voldoende. Daar namen de jongens geen genoegen mee. Ook deze werd met een 2-1 overwinning over de streep getrokken. Met dit resultaat mochten we naar de finale. In de finale werd overtuigend met 4-1 gewonnen. Zo waren we geplaatst voor de landelijke finale in Zeist.

Deze landelijke finale vindt plaats op 12 juni. Wij gaan daar met 5 andere scholen strijden om de Nederlandse titel schoolvoetbal. Het is wel zeker dat wij bij de 6 beste scholen van Nederland zitten. Een prestatie van formaat, waar we heel trots op mogen zijn! Wij hopen volgende week op zoveel mogelijk support!