De Morgenster als opleidingsplaats

Binnen de Morgenster kennen we verschillende vormen van opleiden. We bieden stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen. Daarbij doen we ons uiterste best om stagiaires een fijne plek te bieden op onze school. Marjel Vos-Jiskoot is als schoolopleider verantwoordelijk voor het opleiden op De Morgenster.Pabo

Vanuit de Christelijke Hogeschool Ede is er op iedere stageschool een ICO (Interne Coach Opleiding) aanwezig die samen met de stagementoren de studenten deskundig begeleidt. De Morgenster is een vaste stageschool van de Christelijke Hogeschool Ede, maar we staan ook open voor pabostudenten van andere Hogescholen.
 

LIO-stage

Je bent van harte welkom om te solliciteren naar een LIO-stage. We stellen jaarlijks twee opleidingsplaatsen beschikbaar voor studenten die gaan afstuderen. LIO-stagiaires krijgen een vergoeding in de periode dat zij hun eindstage lopen.  Een sollicitatieprocedure maakt deel uit van het traject.
 

Onderwijsassistent

We bieden ook graag een stageplaats aan aan onderwijsassitenten in opleiding. We werken daarin samen met Curio Breda en het Davinci College in Gorinchem. 
 

Maatschappelijke stage

Zit je op de middelbare school en wil je je maatschappelijke stage bij ons komen lopen? 
Dat vinden we leuk. We hebben elke schooljaar ruimte voor 4 scholieren.
Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Voor iedereen die geïnteresseerd is in een opleidingsplaats op onze school geldt dat je contact kunt opnemen met onze leraaropleider Marjel Vos - Jiskoot via opleiden@morgenster-sleeuwijk.nl